0252- 861648 tannaz@casema.nl
Tulips Tulip Bed

Werkwijze

“Op weg gaan,

je verlangend uitstrekken,

zo menselijk,

zo vrij,

zo prachtig als je bent.”

Ieder kind verdient duizend kansen…

Werkwijze

In mijn praktijk hanteer ik de volgende werkwijze:

Kennismakingsgesprek

Als U een probleem bij Uw kind ervaart, kunt U telefonisch of per mail contact met mij opnemen. We maken dan samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek leg ik het een en ander uit omtrent kindercoaching en wat ik voor U en Uw kind kan betekenen. Na dit gesprek kunnen we met elkaar bespreken of mijn praktijk de hulpplek is voor U en Uw kind.

Intake gesprek

In dit gesprek bespreken we de hulpvraag. We zoeken samen naar wat het probleem is en welke hulp nodig is. We bespreken ook, indien mogelijk, wat het doel kan zijn van de coaching. Hieruit volgt het plan van aanpak. Naast het omschreven doel staan in het plan van aanpak ook praktische zaken zoals bijv. de tarieven en wat te doen bij verhindering.

Sessies met het kind

De sessies met het kind vinden plaats in de praktijk. De praktijk is gevestigd in een gezellige ruimte in de tuin achter het woonhuis. Ik ga uit van 3 tot 5 sessies met Uw kind. In de praktijk bied ik een veilige ruimte waarin ik met Uw kind via gesprek, verhalen, visualisaties, spelen van spelletjes en creatief bezig zijn op zoek ga naar de oplossing van het probleem.

Evaluatie

Als kindercoach werk ik met Uw kind vanuit de overtuiging dat Uw kind de oplossingen in zichzelf kan vinden. Ik ben er voor om de deuren en ramen open te zetten en Uw kind een duwtje in de goede richting te geven. Dit bespreken we in een evaluatiegesprek. Mocht na de sessies blijken dat het probleem te groot is, dan zal ik een advies geven tot doorverwijzing. Uiteraard komt ook dit aan bod in het gesprek.